Vinterferie på Eventyrgarden 

Skandinavias beste vinterdestinasjon med unik natur som minner mye om alpene. Helt siden 1961 har det vært skiheiser her. Men Hemsedal er mer enn bare Hemsedal Skisenter. Det finnes over 200 km med maskinpreparerte og merkede langrennsløyper. For de eventyrlystne kan snøscooterkjøring, hundekjøring, vinterridning eller kanefart være adrenalinkicket. Vinterferieprogrammet uke 8 og 9 organiseres av turistkontoret i Hemsedal.  


Gravset skiarena - langrenn

Fra Huso kan man gå på ski til Gravset Skistadion (ca 5 km), eller 10 minutter/10 km med bil. Gravset er det største utfartsstedet for langrenn. Her er det stor parkeringsplass (parkerings avgift), varmestue med servering i helger og kvelder, toalett og et fint utgangspunkt til forskjellige rundløyper i ulike vanskelighetsgrader og lengder: klassisk, skøytespor, skileikområde og lysløyper (til kl. 23:00). Her lages det kunstsnø så fort det er kald nok om høsten som sikrer tidlig ski fra november.

Følg med på oppkjørte langrennsløyper via live GPS tracking. På live gps-oppdatering på skisporet.no, kan du følge med på hvor og når tråkkemaskinen har kjørt løypene - på PC eller app på tlf.


På Eventyrgarden - vinteraktiviteter

  • Preparert akebakke på Husotunet.
  • Leie Gapahuken med grill og bålplass på Husofjellet.
  • Leie Laugarstugu med to badestamper og stor badstue på Husotunet.
  • Hundespannkjøring. Bli hentet på Eventyrgarden. Bestill hos Hemsedal Huskies. 

Finn overnatting i Hemsedal her:  Onlinebooking

Hemsedal - Skandinavias Alper. Store skiopplevelser.