Vinter og aktiviteter i Hemsedal. 

Velkommen til en av Europas mest snøsikre destinasjoner. Med sine Skandinaviske alper og fantastiske natur er Hemsedal velegnet for vinteraktiviteter. La Hemsedals profesjonelle samarbeidspartnere gi dere en uforglemmelig vinteropplevelse.  

TOPP AKTIVITETER:

Hundekjøring
La de ivrige hundene trekke deg og sleden gjennom snøen innover vinter-landskapet og kjenn på følelsen av å være i ett med naturen. Det kreves ingen forkunnskaper og er en opplevelse ingen burde være foruten. Bli med innover i fjellet på en kort (3km) medium (10km) eller lang (16km) tur. Vi reiser ut med flere hundespann, så turene passer for både mindre og større grupper. Turen starter fra Høvdinghallen på Huso og tar deg med gjennom det vakre fjellandskapet i Hemsedal. 

Kanefart
Det knirker i snø og slede, hestene puster og dampen står
i luften. Dombjellene klirrer taktfast, eneste lys er faklene som lyser gjennom de snøtunge trærne i vinternatten. Du sitter dypt nede i sleden innpakket i myke og varme skinnfeller. Bli med på stemningsfull kanefart på Eventyrgarden Huso i vinter.

Isklatring
Hemsedal er et eldorado for isklatring, og har i lang tid vært et sentrum i Norge for denne sporten. Det gis grundig innføring i bruk av utstyr og teknikker så her kreves det ingen forkunnskaper. Mestringsfølelsen av å ha besteget en foss ved hjelp av stigjern og isøkser vil garantert sitte inne i lang tid framover. Profesjonelle guider fra aktivitetsfirmaet Norske Opplevelser sørger for fokuset på sikkerhet og sikringsteknikk før dere setter i gang. Dette er en innføring i isklatring for nybegynnere og de som så vidt har prøvd sporten tidligere.

Via ferrata
Via Ferreta er klatreruter som går på installasjoner i form av vaiere og bolter i bratt terreng. Opprinnelig ble denne klatremetoden utviklet i Dolomittene under 1. verdenskrig for å hjelpe soldatene komme seg opp og over bratte, utilgjengelig fjellområder. I dag er dette en meget populær klatreform som kan gjøres av så å si alle. I Hemsedal er det utviklet en egen rute som tar deg til toppen av fjellet vesle Røggjin.

Vår samarbeidspartner på klatring og Via Ferrata er Hemsedal Fjellsport som stiller med erfarne guider.

Hemsedal Snøscooterutleie. Leie snøscooter i Hemsedal.
Hemsedal snøscooterutleie. 15 km fra Eventyrgarden. Foto: Hemsedal Aktiv/Kalle Hägglund

Snøscootersafari på bane
Opplev fartsfylt moro mens snøføyka spruter rundt deg. Kjøring for alle - individuell kjøring som passer for alle. Ideell aktivitet for utdrikningslag, firma events og grupper. Med sikker kjøring på en 3 km lang bane, ligger forholdene til rette for en fartsfylt dag i det fri. Banen prepareres med tråkkemaskin for å sikre optimale kjøreforhold. Hemsedal Snøscooterutleie ligger i Lykkja med utsikt til Hemsedalsfjellene, Skogshorn og fjorden Tisleia. Alle deltakere får full kjøre- og sikkerhetsopplæring.

Teambuilding aktiviteter på Eventyrgarden:

Damp og stamp
Etter en lang dag i det fri i frisk Hemsedalsluft er det ingenting som frister mer enn å synke ned i en varm badestamp eller la musklene slappe av i en varm badstue. Husos storhytter har egen badestamp og badstue.

Teambuilding
I samarbeid med våre aktivitetsleverandører tilbyr vi spennende teambuilding aktiviteter for grupper av alle størrelser.

Våre leverandører har lang erfaring med å arrangere aktiviteter som styrker lagfølelsen i gruppa, samtidig som man får utfordret kreativiteten og samarbeidsevnen. 

Kontakt oss i dag for mer info om teambuilding og aktiviteter.

 

Finn overnatting her: Eventyrgarden Hemsedal - rom, leiligheter, hytter

Foto: Skistar Hemsedal/Kristoffer