Sommerferie på Gol. 

Aktivitetsferie for hele familien sommeren 2018? Gol og Hallingdal er et av de mest populære reisemålene mellom Oslo og Bergen. Hvis man skal feriere i innlandet med ønske om å oppleve fjellet og naturen i Norge. Ved overnatting i hytter og leiligheter i Gol sentrum kan man både lage litt mat selv, men også ha en hyggelig kveld på en av uterestaurantene i nærheten.

Halling Resort tilbyr rimelig sommerferie for deg som reiser med barn. Sommerferie på Gol med overnatting i hytter og leiligheter som passer for barnefamilier. Mange aktiviteter i nærheten som Tropicana Badeland og Gordarike familiepark, og en liten kjøretur til Langedrag Naturpark, Bjørneparken i Flå.

Barna liker å være i ferieparker, men også være med foreldrene på vandring på Golsfjellet, sykkelturer på fine sykkelveier, bading i elva eller i fjellvann. Gol en en trivelig liten bygdeby med mange hyggelige og rimelige spisesteder, og et livlig sentrum med mulighet for å gjøre en god handel. 

50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland ved overnatting på Halling Resort hytter og leiligheter og Eventyrgarden Huso. 

Gol har østlandsklima med varm sommer og mindre regn enn vest for Langfjella, derfor kommer mange fra både øst og vest for å ha en hyggelig ferie sammen med familie eller venner.

Finn overnatting her: Halling Resort Hytter og Leiligheter