Skagahøgdi Skisenter Gol

Skagahøgdi Skisenter

Lange familievennlige bakker. 

Nytt familieområde på toppen av skisenteret er det perfekte utgangspunktet for hele familien. Her kan du kjøre trygt og effektivt i velpreparerte bakker uten lang heiskø. Om noen heller vil ta en langrennstur er det bare å spenne på seg skia, og gå innover mot Torpo, Ål og Hemsedal.


Alpinanlegget

Miniatyrbilde

Med en høydeforskjell på nærmere 500 meter fordelt på 3 heiser, finner du 25 varierte nedfarter for alle ferdighetsnivåer. Skagahøgdi Skisenter kan skilte med terrengpark, bølgeterreng og eget familieområde.
Snødybde, vær og åpne løyper finner du på fnugg.no

Familieområdet

Med kort avstand til varmestuen og leilighetene ligger familieområdet solrikt til på toppen av skisenteret. Koppheisen tar deg opp til 5 ulike nedfarter med en lengde fra 300 til 600 meter. Her kan du velge mellom 1 blå og 4 grønne nedfarter for alle ferdighetsnivåer, fra helt nybegynner til litt viderekommen. Herfra kan du også spenne på deg langrennsskiene og gå milevis innover vidder eller runder gjennom familieområdet.

Terrengparken

Midt i alpinanlegget finner du et eget område tilrettelagt for terrengkjøring med varierte hopp og rails med ulike vanskelighetsgrader.

Miniatyrbilde

Det nye ankomstsenteret for Skagahøgdi Skisenter ligger på toppen av skisenteret, og er ca. 10 km fra Hallingresort, følg riksvei 52, og deretter skilting. Bunnstasjonen for Skagahøgdi er ca. 5 km fra Hallingresort. 

Finn rimelig overnatting midt i Gol sentrum: Halling Resort Hytter og Leiligheter