Påske i Hemsedal. 

I Hemsedal Skisenter er påsken er et av vinterens absolutte høydepunkt med ekstra mange arrangement og aktiviteter på programmet. Årets påskeprogrammet starter opp palmehelgen og varer til og med uke 14. Det blir konserter og DJ's på utestedene og utendørs afterski med grilling og god stemning. For barna blir det skiaktiviteter under Valles Påskefest, og for litt større fartsfantaster den spektakulære utforkonkurransen Rally to the Valley fra toppen av Totten 2 ned til Skistua. Turistkontoret i Hemsedal organiserer påskeprogram med mange aktiviteter.
 

Gravset skiarena - langrenn

Fra Huso kan man gå på ski til Gravset Skistadion (ca 5 km), eller 10 minutter/10 km med bil. Gravset er det største utfartsstedet for langrenn. Her er det stor parkeringsplass (parkerings avgift), varmestue med servering i helger og kvelder, toalett og et fint utgangspunkt til forskjellige rundløyper i ulike vanskelighetsgrader og lengder: klassisk, skøytespor, skileikområde og lysløyper (til kl. 23:00). Her lages det kunstsnø så fort det er kald nok om høsten som sikrer tidlig ski fra november.

Følg med på oppkjørte langrennsløyper via live GPS tracking. På live gps-oppdatering på skisporet.no, kan du følge med på hvor og når tråkkemaskinen har kjørt løypene - på PC eller app på tlf.


På Eventyrgarden - vinteraktiviteter

  • Preparert akebakke på Husotunet.
  • Leie Gapahuken med grill og bålplass på Husofjellet.
  • Leie Laugarstugu med to badestamper og stor badstue på Husotunet.
  • Hundespannkjøring. Bli hentet på Eventyrgarden. Bestill hos Hemsedal Huskies. 

Finn overnatting i Hemsedal her:  Onlinebooking her

Foto: Nils-Erik Bjørholt