Hemsedal Skandinavias Alper

Om destinasjonen

Eventyrgarden og Hemsedal

Huso er arena for ferieopphold, bryllup og arrangement

Husotunet er omkranset av et vakkert hallingtun med hytter, leiligheter. På Husofjellet finner en storhyttene og aktivitetsområdet. Eventyrgarden er grunnlaget for staselige og velsmakende opplevelser for hytteturen, firmaturen, jubileet eller den store bryllupsfesten. Lag ditt eget lille event, - leie storhytte med catering og aktiviteter. Huso er perfekt for både ferieopphold og arrangement. 

Hemsedal er en av Norges tøffeste fjellsportdestinasjoner hele året. Her kan man bli fristet av golfing, ridning, ørretfiske, klatring. Den lille alpebygda har 20 spenstige, merkede toppturer og 41 merkede fjellturer sant 21 merkede sykkelruter. Organisert klaring på viaferrata og motorsport i alpinbakken. Hemsedal er et ypperlig utgangspunkt for dagsturer til Vestlandet og attraksjoner i området.

Hemsedal går under navnet Skandinavias alper og er en av de beste vinterdestinasjonene i Norden. Helt siden 1961 har det vært skiheiser her. Men Hemsedal er mer enn bare Hemsedal Skisenter. Det finnes over 200 km med maskinpreparerte og merkede langrennsløyper. For de eventyrlystne kan snøscooterkjøring, hundekjøring eller kanefart være adrenalinkicket.

Hemsedal har omlag 2000 innbyggere og et hyggelig bydesentrum med et godt utvalg av butikker, servicetilbud, mange gode restauranter, livlig afterski og fine barer.