Ofte stilte spørsmål bryllup i Gordarike og Valhall.

Ofte stilte spørsmål om bryllup

Man har ofte mange spørsmål om bryllupsfeiringen. Her finner dere en oversikt over de vanligste spørsmålene vi får fra brudeparene om å arrangere brylluspfest i Gordarike. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, tilbud eller visning. 

Hvor lenge før må man booke festlokale?

Det kommer an på festen du skal arrangere. Bryllup ofte bestilt så tidlig som mulig, et år i forveien eller eventuelt senere hvis vi har ledige helger. Be gjerne om våre avbestillingsvilkår. Hvis man for eksempel avbestiller mindre en ni måneder før bryllupet, faktureres halve leiebeløpet. Dette er fordi det da er vanskelig å selge samme datoen om igjen.

Hva koster bryllupet?

  • Bryllupspakke koster: Lokalleie for Valhall + Bryllupspakke 1 eller 2.
  • Eventuelt leie av Gol Stavkyrkje til vielse. 
  • I tillegg kommer eventuelt barutgifter, flere retter eller annen meny til middagen, mat til aperitiffen, nattmat, musikk og annet som ikke er prissatt her. 
  • Eventuelt tillegg hvis dere ønsker 3 dagers bryllup, og dere vil ha en uformell velkomst i vikingbyen fredag med mat og drikke. 
  • Eventuelt hvis man ønsker å bestille frokost til gjestebudet søndag.

Hva er ikke inkludert når du leier hos oss?

Blomsterdekorasjoner på bordene er ikke inkludert. Du kan be om tilbud på blomsterdekor fra oss eller ta direkte kontakt med våre anbefalte leverandører. Du kan også ta med egne blomster, men de må være satt i vaser og klare til å settes rett på festbordet.

Kan vi ordne med eget drikke til arrangementet?

Nei dessverre. Lokalet har skjenkebevilling, så alt av drikke må kjøpes der.

Kan vi ta med egen mat?

Nei. Unntaket er enkle kaker til kaffen etter middag, som dere gjerne må ta med etter avtale med kjøkkenet.

Hvor lenge kan vi holde på utover kvelden?

Du kan starte arrangementet når du vil. Du må være ute fra Valhall senest kl 03:00 om natten. Avtal tidsrammer i planleggingsfasen.

Har dere musikkanlegg som vi kan bruke?

Ja. Vi har musikkanlegg, og det fungerer med Bluetooth eller minijack kabel som passer til alle laptopper, smart telefoner og nettbrett. Vær klar over at enkelte smarttelefoner har dårlig lydkort, så det kan være lurt å ta med en laptop for å forsikre om god nok danselyd. 

Vil dere ha DJ eller duo/band til festen? Pris fra rundt kr 8500. Vi kan hjelpe med forslag på lokale utøvere som dere selv kan ta kontakt med.

Hvordan gjør man det med drinker i baren etter maten?

Det er ulike måter å organisere drikke i baren på. Man kan la gjestene betale for drikke i baren selv. Vertskapet kan stå for alt av drikke som da faktureres etter forbruk. Det går vanligvis i snitt to drinker pr. gjest. Man kan også forhåndsavtale et bongsystem.

Kan man gifte seg i stavkirken hvis man ikke har festen i Gordarike?

Nei, stavkirken kan kun brukes hvis festen holdes i Gordarike.