Tradisjonsrik jubileumsfest

Skal du feire 40-, 50-, 60-, 70-, 80- eller 100-års jubileum? Ønsker du å invitere familie og venner? Kanskje dere ser etter et romantisk sted å feire sølv bryllup eller gull bryllup? Er det bedriften som jubilerer, og dere vil gi de ansatte en minnerik jubileumsfeiring? Fortell oss om dine ønsker – vi hjelper med forslag og tilbud.


Last ned produktbrosjyre her

Tips - jubileum på Huso

Det ligger i navnet, Huso er en eventyr gård, med bygninger og natur som byr på eventyrlig fest. Her er unike festlokaler en ramme fra norsk bonde tradisjon. Følesen av mystikk og eventyr i vikinghallen. Alle jubilanter får sin fest etter ønske og budsjett. Velg fra fullservice og catering til selvhushold. 
Feire dagen uten overnatting, eller ta et eller flere netter på Huso. En liten gruppe vil like å leie en av storhyttene, og få catering av middagen til døra. Ved et større selskap velger en gjerne opphold og alle måltider fra Huso. 

Her fester dere

Jubileum på Eventyrgarden Huso og festkveld. 
I storstua på Husotunet, selskapslokalet Gjestehuset, har dere en komplett bonderomantisk ramme. Start festen med velkomst på låven. Før gjestene inviteres til bords er det interessant å se på utstillingene i gårdstunet. Dere fester i fargerike omgivelser i sveitserhuset. Gode og mette, etter festmiddagen eller festbuffèten, beveger gjestene seg opp i 2. etasje til peisestuen og salongen for å feire videre utover natten.
Valg: Selskap med tjenester og drikke fra Huso

Jubileum på Eventyrgarden Huso og eventyrlig fest
Ved Troll tjernet og aktivitets området ved Gapahuken ønsker man  gjestene velkommen. På eventyrlig vis inviteres alle inn i Trolldomen hvor festen står! Fra galleriet er det god utsikt over festsalen. Her er dansegulvet og god lyd. Fra scenen har man mulighet for både taler og underholdning. Du leier hele lokalet og har med egen mat og drikke, - eller får buffeten levert til lokalet og man kan leie personell til rydding og servering.    
Valg: 1. Mat og drikke fra Huso. 2. Catering middag fra Huso, leie lokale og ta med drikke selv.

Jubileum på Eventyrgarden Huso og vikingfest

Her er stedet for gøyale fester. Fra lyset av brennende fakler, levende lys og varme i grua kommer gjestene fort i stemning. Høvdinghallen er robust for slike fester. Her er det tillatt å danse på bordet! Med smaken av vikingenes kjøkken reiser dere 1000 år tilbake i tiden. Skummende øl og mjød hører med. Her anbefaler vi 3-retters viking meny. Alternativt varm kjøttsuppe eller spekemat.  
Valg: Mat og drikke fra Huso.

Jubileum på Eventyrgarden Huso og ute fest

I ly av Gapahuken er grillen varm og gjestene hygger seg med grilling. En trivelig kveld med bålkos ved siden av Troll tjernet. Utpå kvelden har dere konkurranser og moro. Kanoene er til fri bruk. Etter egen musikk eller spillemann vil noen danse på plattingen.
Her er sitteplass under tak til 20 personer og samlet 40-50 personer. Permanent grill og ildsted for bål.
Valg: Leie gapahuken og ordne alt selv. Få catering av mat og eventuelt drikke.

Her bor dere

Jubileum på Eventyrgarden Huso og storhytter

For en liten familiesamling velger noen å leie en av storhyttene. Her kan man gjøre alt selv eller bestille catering til hytta.

Jubileum på Eventyrgarden Huso og Husotunet

Herregården er bygd i romantisk bonde sveitser stil med 11 leiligheter. Kombinert med hyttene Gildestugu og Vognstallen er det overnatting kapasitet for 80 personer i Huso tunet. For større grupper kan man i tillegg benytte hyttene cirka 600 meter fra Husotunet. 


Generelt om jubileum

  • Jubileums festen skreddersys etter ønske og periode. 
  • Prisene for overnatting varierer i forhold til sesong. 
  • På storhyttene kan man velge å ta med egen mat og drikke eller bestille fra Huso.