Tradisjonsrik jubileumsfest eller feiring på storhytte.

Skal du feire 40-, 50-, 60-, 70-, 80- eller 100-års jubileum, og vil invitere familie og dra på tur med venner og familie på bursdagsfest? Kanskje dere leter etter et romantisk sted å feire sølvbryllup eller gullbryllup? Inn i tiden er å feire jubileum på en stor hytte. Eller er det bedriften som fyller rundt år, og dere vil gi de ansatte en god jubileumsfeiring? Fortell oss om dine ønsker – vi hjelper med forslag og tilbud.

Last ned produktbrosjyre her

Tips til jubileum på Huso

Det ligger i navnet, Huso er en eventyrgard, med bygninger og natur som byr på eventyrfest. Her er unike festlokaler som gir festen en ramme fra bondetradisjoner, mystikk og eventyr til høvdingenes fest på vikingvis. Alle jubilanter får sin fest etter ønske og budsjett, og velger fra fullservice til catering, eller å «ordne alt selv»!
Feire dagen uten overnatting, eller ta et eller flere døgn på Huso. En liten gruppe vil like å leie en av storhyttene, og få festmiddagen levert på hyttedøra. En større gruppe velger opphold og måltider fra Huso. 

Her fester dere

Jubileum på Eventyrgarden Huso og festkveld
I storstua på Husotunet, selskapslokalet Gjestehuset, har dere en komplett bonderomantisk ramme. Start festen med velkomst på låven. Før gjestene inviteres til bords er det hyggelig å se på utstillingene i gårdstunet. Dere fester i fargerike omgivelser i sveitserhuset. Gode og mette, etter festmiddagen eller festbuffèten, beveger gjestene seg opp i 2. etasje til peisestuen og salongen for å feire videre utover natten.
Valg: Selskap med tjenester og drikke fra Huso

Jubileum på Eventyrgarden Huso og eventyrlig fest
Ved Trolltjernet og Gapahuken kan man ønske gjestene velkommen. På eventyrlig vis inviteres alle inn i Trolldomen hvor festen står! Fra galleriet har man utsikt ut mot festlyden og selskapet. Her er god plass på dansegulvet og god lyd, og fra scenen har man mulighet for både taler og underholdning. Du leier hele lokalet og har med egen mat og drikke, eller får Eventyrbuffeten levert med eller uten servitører/ryddepersonell.    
Valg: Mat og drikke fra Huso. Catering  av middag fra Huso, leie lokale og ha med all drikke.

Jubileum på Eventyrgarden Huso og vikingfest
Her er stedet for uhøytidelige lag og «bli kjent»-fester. Fra lyset av brennende fakler, levende lys og varme i grua blir festlyden fort varm i trøyen. Robust og tidløs er Høvdinghallen. Her er det tillatt å danse på bordet! Med smaken av et gilde fra vikinghøvdingenes kjøkken reiser dere 1000 år tilbake i tiden. Skummende ølbeger og mjød hører med. Her anbefaler vi 3-retters vikinggilde, en kraftig kjøttsuppe med grønnsaker eller spekemat.
Valg: Mat og drikke fra Huso.

Jubileum på Eventyrgarden Huso og utefest
I ly av Gapahuken er grillen varm og gjestene hygger seg med grilling. En trivelig kveld med bålkos ved Trolltjernet. Utpå kvelden har dere konkurranser og moro. Kanoene er til fri bruk. Etter egen musikk eller spillemann vil noen ta en svingom på danseplattingen.
Her er sitteplass under tak til 20 personer og samlet 40-50 personer. Permanent grill og ildsted for bål.
Valg: Leie gapahuken og ordne alt selv. Få catering av mat og eventuelt drikke.\

Her bor dere

Jubileum på Eventyrgarden Huso og storhytter
For en liten familiesamling velger mange å leie en av storhyttene. Her kan man velge å gjøre alt selv eller å få catering av mat levert på døra.

Jubileum på Eventyrgarden Huso og bo på Husotunet
Herregården er oppført i romantisk bondesveitserstil med 11 høystandard leiligheter. Kombinert med Gildestugu og Vognstallen, storhytter, og Brudestugu er det overnattingskapasitet for inntil 70 personer i Husotunet. For større grupper kan man i tillegg benytte storhyttene på Husofjellet 600 meter fra Herregården. 


Generelt om jubileum

  • Jubileum skreddersys etter ønske og tidspunkt. 
  • Prisene for overnatting varierer i forhold til sesong. 
  • På storhyttene kan man velge å ta med egen mat og drikke eller bestille fra Huso.