Høstferie på Gol. 

Aktivitetsferie for hele familien høsten 2022? Gol og Hallingdal er et av de mest populære reisemålene mellom Oslo og Bergen. Hvis man skal feriere i innlandet med ønske om å oppleve fjellet og naturen i Norge. Ved overnatting i hytter og leiligheter i Gol sentrum kan man både lage litt mat selv, men også ha en hyggelig kveld på en av restaurantene i nærheten.

Halling Resort tilbyr rimelig høstferie for deg som reiser med barn. Høstferie på Gol med overnatting i hytter og leiligheter som passer for barnefamilier. Mange aktiviteter i nærheten som Tropicana Badeland, og en liten kjøretur til Langedrag Naturpark og/eller Bjørneparken i Flå med alt fra krokodiller til bjørner. NYHET 2021 er Dinosauria. 

Barna liker å være aktive i ferieparker, men de liker også å være med foreldrene på snille fjellturer. Golsfjellet kalles "det familievennlige fjellet", og er godt tilrettelagt for både turer til fots og sykling på fine sykkelveier. Gol en en trivelig liten bygdeby med mange hyggelige og rimelige spisesteder, og et livlig sentrum med mulighet for å gjøre en god handel. Høstens store festival er Fårefestivalen som går av stabelen 18. september. 

Som boende gjest på Hallingresort får man et fordelskort. Ved å vise kortet i billettluka får man følgende rabatter:

  • 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland. Avstand til boenhet ca. 200 meter.
  • Gol Motorpark gir 10-50% rabatt på kjøring med motocross og ATW. Avstand: ca. 2,5 km. 
  • 30% rabatt på inngang til Gol Stavkyrkje og utstillingene i Gordarike. Tilhører Hallingresort.

Gol har godt østlandsklima og ofte bra vær utover høsten. Derfor kommer mange fra både øst og vest for å ha en hyggelig ferie sammen med familie eller venner.

Finn overnatting her: Halling Resort Hytter og Leiligheter