halling-vinter

Overnatting - hytter og leiligheter i Gol

Hallingresort, tidligere Pers hyttepark og leiligheter, finner du i Gol sentrum. Her er 28 hytter og 2 leiligheter med ulik standard. Om du vil ta en liten ferie eller weekend, eller kanskje skal besøke Gol i forbindelse med et arrangement, som for eksempel Vårdansen, Hallingcup, Goldagan, Fårefestivalen, hundeutstillinger eller være med på et av de mange biltreffene bygda har. 

Som overnattingsgjest får du 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland, som ligger 100-200 meter fra boenhetene. Gol Motorpark gir 10-50% rabatt på kjøring til våre overnattingsgjester. 50% rabatt på inngang til Gol Stavkyrkje i Middelalderparken.

Halling Resort ligger ved siden av Pers Hotell i bygdebyen Gol.

Skagahøgdi Skipark Gol - 5 km. Hemsedal Skisenter - Skistar 35 km. 
Les mer om opplevelsene under sommer og vinter


 

Ferie og weekends

Slarverennet 2022

Slarverennet 2022

Slarverennet 2022 er vinterens flotteste skitur for jenter. Nyt en flott skitur med gode venner, og god stemning på afterski med bobler og partymusikk. Lørdag 26. mars 2022 går Slarverennet fra Hemsedal til Gol. Clas Lindberg Covershow lørdag.

Finn ut mer
Nyttårsweekend

Nyttårsweekend

Feire nyttår på Gol! Lei mini-hytte vis a vis Pers Hotell. Opplevelseshotellet tilbyr nyttårsmiddag, dans og fyrverkeri. Ta med ski og prøv bakkene og løypene i Gol. I bygdebyen kan du shoppe eller gå på kafe.

Finn ut mer
Ski- og badeweekend

Ski- og badeweekend

Trivelig skiweekend og varme bølger i badeland. Bo i hytte og ha Pers Hotell som nabo. Lange familievennlige alpinbakker i Gol. Golsfjellet byr på snille langrennsløyper og to bra alpinsenter. Hemsedal Skisenter er bare en drøy halv time unna.

Finn ut mer
Vinterferie

Vinterferie

Vinterferie i Gol og Hemsedal. Bo i hytter midt i Gol sentrum, ved siden av Tropicana badeland. Gol og Golsfjellet har 3 skisentre og milevis med snille skiløyper. Hemsedal Skisenter er kun en halv times biltur unna.

Finn ut mer