Hytteparken i Gol sentrum. 200 meter fra Pers Hotell og Tropicana badeland.

Rimelig overnatting i hytter og leiligheter midt i Gol sentrum. Skiferie, badeland og hyggelige spisesteder i Gol. Billig overnatting Gol og Hemsedal. Finn ut mer:

Hallingresort - Gol

Overnatting i hytteparken, tett på trivelige Gol sentrum, midt i Hallingdal.
Hytteparken ligger et par hundre meter fra Pers Hotell, som er et av Norges opplevelseshotell med blant annet Tropicana Badeland.
Gol sentrum har mange gode spisesteder, om du ønsker husmannskost, kinesisk, tai, pizza eller internasjonale retter.

Boende gjester på Hallingresort har inkludert et fordelskort som gir 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland. 
10-50% rabatt på motocross og ATV-kjøring i Gol Motorpark (sesong). 50% rabatt på inngang til Gol Stavkyrkje og utstillinger (sommer).

Se våre boenheter nedenfor og bestill online:

Ferie og weekends

Slarverennet 2022

Slarverennet 2022

Slarverennet 2022 er vinterens flotteste skitur for jenter. Nyt en flott skitur med gode venner, og god stemning på afterski med bobler og partymusikk. Lørdag 26. mars 2022 går Slarverennet fra Hemsedal til Gol. Clas Lindberg Covershow lørdag.

Finn ut mer
Ski- og badeweekend

Ski- og badeweekend

Trivelig skiweekend og varme bølger i badeland. Bo i hytte og ha Pers Hotell som nabo. Lange familievennlige alpinbakker i Gol. Golsfjellet byr på snille langrennsløyper og to bra alpinsenter. Hemsedal Skisenter er bare en drøy halv time unna.

Finn ut mer
Vinterferie

Vinterferie

Vinterferie i Gol og Hemsedal. Bo i hytter midt i Gol sentrum, ved siden av Tropicana badeland. Gol og Golsfjellet har 3 skisentre og milevis med snille skiløyper. Hemsedal Skisenter er kun en halv times biltur unna.

Finn ut mer