Rimelig overnatting i hytter og leiligheter midt i Gol sentrum. Skiferie, badeland og hyggelige spisesteder i Gol. Billig overnatting Gol og Hemsedal. Finn ut mer:

Hallingresort - Gol

Overnatting tett på trivelige Gol sentrum. Den livlige bygdebyen med bra butikker midt i Hallingdal.
Hyttene ligger bare et par hundre meter fra Pers Hotell, som et av Norges beste opplevelseshotell, med blant annet restaurant, italiensk pizzarestaurant, sportsbar, pianobar, bowlingbaner og badelandet Tropicana.
I Gol sentrum finner dere flere gode spisesteder fra husmannskost til internasjonale retter.

Boende gjester på Hallingresort får fordelskort som gir 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland under hele oppholdet (pga. oppussing blir hotellets gjester prioritert sommeren 2021).
10-50% rabatt på motocross og ATV-kjøring i Gol Motorpark (sesong). 50% rabatt på inngang til Gol Stavkyrkje og utstillinger (sommer).

Se våre boenheter nedenfor og bestill online:

Familieferie - inspirasjon

Sommerens aktivitetsferie

Sommerens aktivitetsferie

Ta med barna på opplevelsesferie til Hallingdal. Gol ligger midt i dalen og er et bra utgangspunkt for dagsturer til blant annet Langedrag og Bjørneparken. Bo i en mini-hytte midt i "hallingbyen". Flere fine badeplasser nær sentrum og Hallingparken 3 km unna.

Finn ut mer
Sykkelferie i Gol

Sykkelferie i Gol

Leie og prøve elsyklene i Gol sentrum. Topp ferien med en sykkelrunde eller to! Oppdag Gol på en ny måte. Ta en liten runde eller en lengre tur på gamle grusveier, gangveier eller langs hovedveiene rundt i Gol. Med el-sykkel er det lett for de fleste å komme opp til utsiktspunktene.

Finn ut mer