Rimelig overnatting i hytter og leiligheter midt i Gol sentrum. Skiferie, badeland og hyggelige spisesteder i Gol. Billig overnatting Gol og Hemsedal. Finn ut mer:

Hallingresort - Gol

Overnatting i hytteparken tett på trivelige Gol sentrum, midt i Hallingdal.
Hytteparken ligger et par hundre meter fra Pers Hotell, som et av Norges opplevelseshotell med blant annet badelandet Tropicana.
Gol sentrum har mange gode spisesteder. Her kan du velge husmannskost, kinesisk, tai eller internasjonal meny.

Boende gjester på Hallingresort får fordelskort som gir 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland under hele oppholdet. 
10-50% rabatt på motocross og ATV-kjøring i Gol Motorpark (sesong). 50% rabatt på inngang til Gol Stavkyrkje og utstillinger (sommer).

Se våre boenheter nedenfor og bestill online:

Familieferie - inspirasjon

Vinterferie

Vinterferie

Vinterferie i Gol og Hemsedal. Bo i hytter midt i Gol sentrum, ved siden av Tropicana badeland. Gol og Golsfjellet har 3 skisentre og milevis med snille skiløyper. Hemsedal Skisenter er kun en halv times biltur unna.

Finn ut mer
Nyttårsweekend

Nyttårsweekend

Feire nyttår på Gol! Lei mini-hytte vis a vis Pers Hotell. Opplevelseshotellet tilbyr nyttårsmiddag, dans og fyrverkeri. Ta med ski og prøv bakkene og løypene i Gol. I bygdebyen kan du shoppe eller gå på kafe.

Finn ut mer
Ski- og badeweekend

Ski- og badeweekend

Trivelig skiweekend og varme bølger i badeland. Bo i hytte og ha Pers Hotell som nabo. Lange familievennlige alpinbakker i Gol. Golsfjellet byr på snille langrennsløyper og to bra alpinsenter. Hemsedal Skisenter er bare en drøy halv time unna.

Finn ut mer