Rimelig overnatting i hytter og leiligheter midt i Gol sentrum. Skiferie, badeland og hyggelige spisesteder i Gol. Billig overnatting Gol og Hemsedal. Finn ut mer:

Hallingresort - Gol

Overnatting tett på trivelige Gol sentrum. Den livlige bygdebyen med bra butikker midt i Hallingdal.
Hyttene ligger bare et par hundre meter fra Pers Hotell, som et av Norges beste opplevelseshotell, med blant annet restaurant, italiensk pizzarestaurant, sportsbar, pianobar, bowlingbaner og badelandet Tropicana.
I Gol sentrum finner dere flere gode spisesteder fra husmannskost til internasjonale retter.

Boende gjester på Hallingresort får fordelskort som gir 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland under hele oppholdet.
10-50% rabatt på motocross og ATV-kjøring i Gol Motorpark (sesong). 50% rabatt på inngang til Gol Stavkyrkje (sommer).

STENGT 01.03.-20.06.2021 PGA. KORONA.

Se våre boenheter nedenfor og bestill online:

Familieferie - inspirasjon

Vinterferie

Vinterferie

Vinterferie i Gol og Hemsedal. Bo i rimelige hytter og leiligheter i Gol - ved siden av Tropicana badeland og Pers Hotell. Gol og Golsfjellet har 3 skisentre og milevis med "snille" skiløyper. Hemsedal Skisenter er kun en halv times biltur unna.

Finn ut mer
Påskeferie

Påskeferie

Herlige påskedager på Gol med ski og bading for hele familien. Rimelig påskeferie i hytter og leiligheter ved Tropicana Badeland. Skagahøgdi Skipark med 18 nedfarter, er bare 3 km unna. Flere hundre kilometer med langrennsløyper fra Golsfjellet.

Finn ut mer
Sommerens aktivitetsferie

Sommerens aktivitetsferie

Ta med barna på opplevelsesferie til Hallingdal. Gol ligger midt i dalen og er et bra utgangspunkt for dagsturer til blant annet Langedrag og Bjørneparken. Bo i en mini-hytte midt i "hallingbyen". Boende gjester har 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland.

Finn ut mer