Rimelig overnatting i hytter og leiligheter midt i Gol sentrum. Skiferie, badeland og hyggelige spisesteder i Gol. Billig overnatting Gol og Hemsedal. Finn ut mer:

Bo Halling Resort

Hytter og leiligheter midt i Gol

Halling Resort midt i Gol. Rimelig leie av hytter og leiligheter. Klikk her for å finne rimelig overnatting på Gol.

Toppturer i vakker natur

Fra lette til krevende fotturer i Gol og Hemsedal.

Alt text

Hallingresort - Gol

Overnatting midt i trivelige Gol - bygdebyen i Hallingdal. Hyttene og leilighetene ligger bare et par hundre meter fra Pers Hotell. Et av Norges mest spennende ferie- og konferansehotell med blant annet barsalong, sportsbar, bowling, spill- og spillerom og badelandet Tropicana. I Gol sentrum finner dere flere gode spisesteder. 
Ved å leie hytte eller leilighet i Gol får man et fordelskort som gir 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland. 10-50% rabatt på motocross og ATV-kjøring i Gol Motorpark. 50% rabatt på inngang til Gol Stavkyrkje i Middelalderparken (sesong).

 Les mer om Gol her. 

Se våre boenheter nedenfor og bestill online:

Vinterpakker i Gol

Nyttårsweekend

Nyttårsweekend

Feire nyttår på Gol! Lei en rimelig hytte vis a vis Pers Hotell. Opplevelseshotellet tilbyr nyttårsmiddag, dans og fyrverkeri. Ta med ski og prøv bakkene og løypene i Gol. I bygdebyen kan du shoppe eller gå på kafe.

Finn ut mer
Ski- og badeferie

Ski- og badeferie

Kombiner skiopplevelser og badeland. Lei en rimelig hytte midt i "skibyen"! Fra Gol sentrum kan du se alpinbakkene i "nye" Skagahøgdi Skisenter, - som er bare 5 minutter unna med bil. Til Golsfjellet tar turen 20 minutter, der kan du boltre deg i velpreparerte langrennsløyper og to alpinsenter. Bare 33 km unna har du Hemsedal Skisenter som er et av Norges beste og største skisentre, også kjent som Skandinavias Alper.

Finn ut mer