Rimelig overnatting i hytter og leiligheter midt i Gol sentrum. Skiferie, badeland og hyggelige spisesteder i Gol. Billig overnatting Gol og Hemsedal. Finn ut mer:

Bo Halling Resort

Hytter og leiligheter midt i Gol

Halling Resort midt i Gol. Rimelig leie av hytter og leiligheter. Klikk her for å finne rimelig overnatting på Gol.

Toppturer i vakker natur

Fra lette til krevende fotturer i Gol og Hemsedal.

Alt text

Hallingresort - Gol

Overnatting midt i trivelige Gol - bygdebyen i Hallingdal. Hyttene og leilighetene ligger bare et par hundre meter fra Pers Hotell. Et av Norges mest spennende ferie- og konferansehotell med blant annet barsalong, sportsbar, bowling, spill- og spillerom og badelandet Tropicana. I Gol sentrum finner dere flere gode spisesteder. 
Ved å leie hytte eller leilighet i Gol får man et fordelskort som gir 50% rabatt på inngang til Tropicana Badeland. 10-50% rabatt på motocross og ATV-kjøring i Gol Motorpark. 50% rabatt på inngang til Gol Stavkyrkje i Middelalderparken (sesong).

 Les mer om Gol her. 

Se våre boenheter nedenfor og bestill online:

Vinter og vår i Gol

Ski- og badeweekend

Ski- og badeweekend

Kombiner skiopplevelser og badeland i Gol. Lei en mini-hytte midt i "skibyen". Fra sentrum ser du alpinbakkene i Skagahøgdi Skisenter. På Golsfjellet kan du boltre deg i preparerte langrennsløyper og to alpinsenter. Hemsedal Skisenter er et av Norges største skisentre, - bare 35 minutters biltur fra Gol.

Finn ut mer
Påskeferie

Påskeferie

Herlige påskedager på Gol med ski og bading for hele familien. Rimelig påskeferie i hytter og leiligheter ved Tropicana Badeland. Skagahøgdi Skipark med 18 nedfarter, er bare 3 km unna. Flere hundre kilometer med langrennsløyper fra Golsfjellet.

Finn ut mer
Vårdansen 20.-24. mai

Vårdansen 20.-24. mai

Tusenvis av danseglade samles årlig på Gol. Vårdansen har blitt en av de store dansefestivalene i Norge. Hallingresort i Gol sentrum tilbyr rimelig overnatting i hytter og leiligheter.

Finn ut mer