Velkommen til Huso Lodge

Arena for bryllup, jubileum og events. 

Eventyrgarden Huso Lodge. Velkommen til  eventyrgarden i Hemsedal. Arena for events, bryllup og jubileum. Be om tilbud.

Vinter i Hemsedal

Konferanser, events og feiringer på Eventyrgarden

Hemsedal - Skandinavias alper. Vinterferie og skiferie til Hemsedal. Opplev Eventyrgarden i Hemsedal. Arrangement, leie storhytte eller ferie på hytter eller leilighet i Hemsedal. Finn ut mer:

Huso Lodge - arena for gode opplevelser

Uforstyrret og litt for seg selv, med høyfjellsnaturen som ramme, ligger Huso Lodge idyllisk til 850-900 moh. Med utsikt mot dalen sørover, og med Skogshorn (1728) i nord, noen kilometer fra bygdesentrene i Hemsedal og Hemsedal Skisenter.

Huso Lodge er arena for ferieopphold, bryllup, jubileum og arrangement.
Eventyrgarden har unike selskapslokaler, spektakulære aktivitetsarenaer, og storhytter for sosiale feiringer og samlinger. Samlet 130 senger i rom med bad, hytter og leiligheter. 

ØNSKER DU FORSLAG OG TILBUD? SEND MAIL TIL [email protected] ELLER RING 407 20 410

Hemsedal er kjent som Skandinavias Alper, og er kåret til Skandinavias og Nordens beste alpindestinasjon. Hemsedal har også mål om å være Norges beste helårs sport destinasjon; for alpint, langrenn, vandring, toppturer, sykling. Her er spennende aktiviteter som hundespannkjøring, ridning og snøscooterkjøring. Fra Huso kan du nyte naturen til fots eller på ski mot Gravset langrennsstadion, Lykkja og Golsfjellet.