Gordarike bryllupsarena i Gol se www.hallingresort.no

Bryllupsarena Gordarike

Bryllup er en av de viktigste begivenhetene i livet. 

Valget dere tar for arena til bryllupsfeiringen skal være en opplevelse for livet, både for dere og for slekt og venner. Arena Gordarike vil ta seg av alt det praktiske. Dere kan konsentrere dere om dagen og gjestene.

Rammen rundt vielsen i Middelalderparken og bryllupsfesten i festhallen Valhall er viktig. Gordarike passer godt om dere som ønsker en litt robust ramme for den store feiringen.


Restaurant Valhall er et rekonstruert vikinglanghus. 

Miniatyrbilde
Bryllupsfesten er i selskapslokalet Valhall.
Innvendig er lokalet både et unikt og fargerikt selskapslokale med alle fasiliteter. Valhall  er dekorert med store trefigurer fra norrøn mytologi og tablåer med bilder og beskrivelse av den mest kjente norrøne mytologien. Valhall har i 1. etasje sitting for 80 personer og det åpne galleriet har plass til inntil 30 personer, i tillegg scene, dansegulv, kjøkken og toaletter. 

Ønsker man et 3-dagers bryllup kan dere møtes i Haddinghallen fredag. 

Miniatyrbilde
Bli kjent fest i Haddinghallen fredag kveld.

Her er også grillområde, en liten vikingpub og et trivelig uteområde. 

Gjestene kommer til forskjellige tider utover kvelden, og det kan passe med litt grillmat, en gryterett med godt brød eller fingermat. 

På området er også 30 selvhusholdshytter og bobilparkering. Gjestene betaler vanligvis for oppholdet. Brudeparet kan reservere x-antall hytter og plasserer gjestene, samt ta imot betaling. Alternativ kan gjestene selv bestille hytte og betale direkte.

Vielse i stavkirken?

Drømmer dere om vielse i Gol Stavkirke i Middelalderparken? Brudepar som har bryllupsfest i Gordarike har eksklusiv rett til å kunne leie stavkirken til vigsel. Se mer om vielse i stavkirken. 
Etter vielsen er det bare noen få skritt til restaurant Valhall. Det gjør logistikken ekstra enkel for dere og gjestene. Aperitiff kan skje ute på tunet eller inne i restauranten. 

Hvis brudeparet foretrekker en borgerlig seremoni er det ordfører eller varaordfører i Gol som utfører dette i kommunestyresalen (300 meter fra Gordarike). Eventuelt kan man søke om å få viet seg i Gordarike. 

Mat og drikke til bryllupet

Holder dere bryllupsfesten i våre unike lokaler vil du få en god matopplevelse. Profesjonelle fagfolk sørger for at alle skal føle seg vel. Se våre bryllupsmenyer og våre bryllupspakker

1- eller 3 dagers bryllup?

Eksempel på hvordan bryllupet kan være i Gordarike. 

1 dag - lørdag  

 • Bryllupsgjestene leier hytter i hytteparken vis a vis selskapslokalene. Innsjekking fra kl. 16.00 fredag eller lørdag.
 • Vielse i Gol Stavkyrkje. Et solsvidd "tempel" i tre og en vakker ramme for vielsen. Prest og organist ordnes direkte med kirkekontoret. 
 • Borgerlig vielse etter avtale med ordføreren i Gol.
 • Bryllupsfesten holdes i selskapslokalet Valhall. Se våre menyer og bryllupspakker her
 • Lokalet har scene. Brudeparet ordner egen musikk, eller leier musikkanlegg.
 • Gjestene lager sin egen frokost på hyttene. Frokost kan forhåndsbestilles i Valhall slik at brudeparet kan se sine gjester "vel hjem".

3 dagers bryllup

Fredag.

 • Bryllupsgjestene leier hytter i hytteparken vis a vis selskapslokalene. Innsjekking fra kl. 16.00 fredag. Ankomst torsdag kun kr 200 i tillegg på weekendleien. 
 • Hyttene er utstyrt for selvhushold. Sluttrengjøring er inkludert. Tilleggstjenester kan være pakke med sengesett og 2 håndklær.
 • La familie og venner bli kjent dagen før bryllupsfesten. Hold fest med "vikingbyen" som arena. Her er uteområde med Dragen grill, Haddinghallen og en liten vikingpub. Hvis gjestene kommer litt spredt utover kvelden kan vi anbefale grilling, gryterett, suppe eller tapas. For en litt uformell samling anbefaler vi engangsservise. Ikke inkl. i bryllupspakken. Opplegg og tilbud tilpasses. 

Lørdag.  

 • Vielse i Gol Stavkyrkje. Et solsvidd tempel i tre og en vakker ramme for vielsen. Prest og organist ordnes direkte med kirkekontoret. 
 • Borgerlig vielse etter avtale med ordføreren i Gol. 
 • Bryllupsfesten holdes i selskapslokalet Valhall. Se våre menyer og bryllupspakker her
 • Lokalet har scene. Brudeparet ordner egen musikk, eller leier musikkanlegg.
 • Gjestene lager sin egen frokost på hyttene. Frokost kan forhåndsbestilles i Valhall slik at brudeparet kan se sine gjester "vel hjem".

Ønsker dere å holde bryllupet i Gordarike? Avtal gjerne et møte med visning. Tlf. 407 20 410 mail [email protected]