Bjørneparken er, som navnet sier, en dyrepark med mange og flotte bjørner.  Men, parken har også en rekke andre dyr som gaupe, rev, elg, rådyr, hjort og en rekke ”husdyr” som geiter, hest, gris, høner og ikke minst pinnsvin. Disse kan du møte, og flere av de kan stelles og koses med.

Hos oss kommer du svært tett på dyrene; i vårt fôringsprogram med aktiviteter og fôringer hver time kan du lære å stelle dyr, se bjørnungen Brutus leke og få frukt på vår nye fôringsarena, se Gaupen ”Blixten” jakte på maten, være med inn i bjørnehiet, delta på dyrepasserskole, håndfôre elgen med gulerøtter og se dyrepasserne sosialiserer  bjørnene.

Store gangbroer gjennom terrenget gjør det enkelt for deg å bevege deg rundt i parken.

Trenden i dyreparker i Europa er færre dyr i større innhegninger. Her er virkelig bjørneparken en markedsleder, store og naturlige innhegninger gir trygge og selvstendige dyr,  og dyrenes velferd er parken stolt over.

I Bjørneparken trives både dyr og mennesker. Vi har store naturlige innhegninger, tilrettelagte fôringsarenaer med fôring hver time i åpningstiden. Her kommer du tett på dyrene, og lærer mer av de engasjerte dyrepasserne.

 

Overnatting Bjørneparken
Bjørneparken ligger 45 minutters kjøretur - retning Oslo - fra Halling Resort. 

Finn overnatting her: Halling Resort Hytter og Leiligheter