Drømmen om en møteplass i rolige omgivelser. 

Eventyrgarden Huso er et virkelig pustehull og et bra konferansested! Å komme i hvilemodus og legge vekk bekymringene er det beste utgangspunktet for læring og utvikling. Man kan lett bli inspirert på Eventyrgarden Huso.  

Last ned firmabrosjyren her
Last ned produktbrosjyre her

Aktivitetsområdet på Husofjellet er base for både teambuilding, måltider og uformelle konkurranser. Området har gapahuk med bålplass og griller, og ligger ca 600 meter fra Husotunet. Trolltjernet er en del av området, og her er kanoer/robåt til fri bruk. Opplev i et naturskjønt miljø, kjenn på den friske fjelluften og naturens stillhet – i noen timer.

Aktivitetsområdet på Husotunet har en ny arena for rekreasjon og hyggelig samvær etter en aktiv og krevende dag. Laugartunet har gapahuk, to badestamper, badstue og bålpanne. Eventyrgarden tilrettelegger og gjør klar for "lauging" og leverer drikke og snacks. 

 

Noen utvalgte eksempler på aktiviteter for grupper:

Teambuilding og naturopplevelser.

Miniatyrbilde

Konferanse på Eventyrgarden Huso og Hemsedalsleker ved Gapahuken (hele året)
Her utfordres teamet i samarbeid og lagbygging. Morsomme og tradisjonsrelaterte aktiviteter profesjonelt organisert og gjennomført av aktivitetsselskap. Basen er ved Gapahuken på aktivitetsområdet. Etter god innsats belønnes teamet med premiering og utelunsj som varm kjøttsuppe med grønnsaker og brød, eller grillmat.

Miniatyrbilde

Konferanse på Eventyrgarden Huso og topptur (sommerhalvåret)
Ser du for deg en topptur? Velg blant Hemsedals graderte og godt merkede Topp 20. Bestig Hemsedals mest kjente fjell, Skogshorn på 1728 moh og utsikt mot Jotunheimen og Hemsedalsfjella. Tilbake igjen på Huso synker dere ned i badestampen som holdes varm hele kvelden. For lettere vandring tilbyr Hemsedal 41 fjellturer i fjellheimen. TurbeskrivelserVeslehorn og Skogshorn. Foto: Troels Rosenkrantz Andersen. 

Miniatyrbilde

Konferanse på Eventyrgarden Huso og klatring (sommerhalvåret)
Har du og dine venner lyst på klatretur, eller ønsker dere å lære klatring? Fjella i Hemsedal er et godt utgangspunkt for både klatring og rappellering. Prøv Via Ferrata med erfarne guider som tar dere trygt opp bratte fjellsider og fører dere helt til topps. Hos Hemsedal Fjellsport kan dere ta klatrekurs på flere nivå. Hemsedal er også et yndet sted for isklatring, og det tilbys kursing og guiding. Etter en dag i fjellveggen er det godt å samles rundt peisen og dele erfaringer og opplevelser.

Miniatyrbilde

Konferanse på Eventyrgarden Huso og sykkeltur (hele året)
Flotte fjellveier eller stier i vakkert høyfjellslandskap. Leie terrengsykler, fat-bikes, offroad-sykler! Hemsedal har 21 merkede sykkelruter i dalen og på fjellet. Fra Huso følger dere fjellveien inn på flere av rundturene i Lykkja-området. Det er alltid hyggelig med en hvil på Ulsåkstølen i Lykkja (forhåndsbestilles), eller stopp ved foten av Skogshorn (1728) og nistepakke. (Syklene leveres til Huso.). 
For de tøffe anbefaler vi utforløypa (down hill) med forskjellige vanskelighetsgrader i Hemsedal Bikepark. Test ferdighetene på sykkelteknikkbanen i bunnen av Hemsedal Skisenter før du setter utforbakkene.

Miniatyrbilde

Konferanse på Eventyrgarden Huso og Hemsedal Skisenter (vinter)
Hva passer bedre enn å kombinere konferansen med felles skidag i Skandinavias alper? I Hemsedal Skisenter kan man eventuelt velge teknikk/skikurs, og nyte bakkene utover dagen. Et av høydepunktene er felles måltid i fjellheiskafèen. For dem som absolutt ikke ønsker å stå på ski i bakkene er det mulig å spenne på seg turskia fra Huso, eller fra skisenteret og ta stolheisen opp, og få en god langrennstur.

Miniatyrbilde

Konferanse på Eventyrgarden Huso og Hemsedal Huskies (vinter)
Den perfekte prikken over i’en er å kombinere vintermøtet med spennende hundesledetur. I dagslys, i stillhet, med lyden av hundespannet, suser man gjennom skog og fjell. Opplev natur og dyr i ett, og få nærkontakt med ivrige huskier. Basen har dere ved Gapahuken på Husofjellet, med aktiviteter og lunsj. Alle får være både sjåfør og passasjer på sleden.

Miniatyrbilde

Konferanse på Eventyrgarden Huso og Hemsedal Snøscooterkjøring (vinter)
For et skikkelig fartsfylt kick er snøscooterkjøring ved foten av Skogshorn en innertier. Man samles i lavvoen rundt bålet og får varm drikke. Lagvis prøves banekjøring i fjellterreng, og kjenner fartsfølelsen når man gir på. Opplæring og sikkerhetsutstyr er inkludert. Om man ønsker er det mulig å forhåndsbestille lunsj i lavvoen, eller når dere er tilbake på Huso.

 

Be om skreddersydd forslag:

  • Fullservice på Husotunet. Ønsker dere å bruke oppholdet til arbeid og aktiviteter? Huso tilbyr konferansepakker med hel-/halvpensjon, møterom og aktiviteter for 15-60 personer. 
  • Fjelltur med firmaet til storhytter på Husofjellet. Opplev en annerledes, sosial og uformell sammenkomst for firmaet/deler av personalet. Dere er helt for dere selv på hytta, og kan velge å ordne alt selv eller få ferdige måltider levert på "døra".  Fra 10-60 deltakere. Bo i storhytter med 14-30 senger pr. hytte. Spektakulære møte/sosialarenaer.

Ut ifra mål og budsjett hjelper vi med å sette sammen og legge til rette for en innholdsrik samling. Forespørsel: [email protected], tlf. 407 20 410.