Til topps i Hemsedal. 20 topper i Hemsedal. Overnatting i Hemsedal på Eventyrgarden Huso. Be om tilbud:

Ferie i Hemsedal

Vinterferie - Påskeferie - Sommerferie

Ferie i Hemsedal. Skiferie, klatreferie, golfferie, familieferie, vandreferie, temaferie. Ferie i Norge sommer, vinter, høst. Finn ut mer.

Ferie og opplevelser i Hemsedal

Velkommen til Hemsedal - Skandinavias alper. Hemsedal ligger på 625 - 1920 m.o.h. med et frodig dalføre omkranset av fantastiske fjelltopper og fjellområder. Vinterklimaet sammen med velpreparerte skibakker og skiløyper sikrer gode forhold for ski- og snøaktiviteter. Hemsedal og Skistar er en av Skandinavias mest populære skidestinasjoner. Hemsedal utvikler sommeropplevelser, og er meget bra tilrettelagt for blant annet vandring, toppturer, fisking, sykling. Nyhet 2018 Høyt og lavt klatrepark.

Hele året kan du oppleve Hemsedal fra sin beste side, og få innfridd forventninger til både nybegynnere og eksperter som vil bruke naturen og aktivitetene her. Velkommen på juleferie, nyttårsfeiring, skiferie, vinterferie, påskeferie, sommerferie, fjellferie, høstferie, opplevelsesferie.

Vinterferie i Hemsedal

Bo i hytte eller leilighet på Eventyrgarden

Vinterferie i Hemsedal. Langrennsløype fra hyttedøra. Hemsedal Skisenter 17 km fra Eventyrgarden. Leie hytte eller leilighet utstyrt for selvhushold. Finn tilbud her.

Vinterferie

Vinterferie på Eventyrgarden  Skandinavias beste vinterdestinasjon med unik natur som minner mye om alpene. Helt siden 1961 har det vært skiheiser her. Men Hemsedal er mer enn bare Hemsedal Skisenter. Det finnes over 200 km med maskinpreparerte og merkede langrennsløyper. For de eventyrlystne kan snøscooterkjøring, hundekjøring, vinterridning eller kanefart være adrenalinkicket. Vinterferieprogrammet uke 8 og 9 organiseres av turistkontoret i Hemsedal.   Gravset skiarena - langrenn Fra Huso kan man gå på ski til Gravset Skistadion (ca 5 km), eller 10 minutter/10 km med bil. Gravset er det største utfartsstedet for langrenn. Her er det stor parkeringsplass (parkerings avgift), varmestue med servering i helger og kvelder, toalett og et fint utgangspunkt til forskjellige rundløyper i ulike vanskelighetsgrader og lengder: klassisk, skøytespor, skileikområde og lysløyper (til kl. 23:00). Her lages det kunstsnø så fort det er kald nok om høsten som sikrer tidlig ski fra november. Følg med på oppkjørte langrennsløyper via live GPS tracking. På live gps-oppdatering på skisporet.no, kan du følge med på hvor og når tråkkemaskinen har kjørt løypene - på PC eller app på tlf. På Eventyrgarden - vinteraktiviteter Preparert akebakke på Husotunet. Leie Gapahuken med grill og bålplass på Husofjellet. Leie Laugarstugu med to badestamper og stor badstue på Husotunet. Hundespannkjøring. Bli hentet på Eventyrgarden. Bestill hos Hemsedal Huskies.  Finn overnatting i Hemsedal her:  Onlinebooking Hemsedal - Skandinavias Alper. Store skiopplevelser.

  • Ferie i Hemsedal

ons 01/11/2017 - 08:08 Les mer

Påsken i Hemsedal

Påske tilbud på leie av hytte eller leilighet i Hemsedal.

Påskeferie i Hemsedal Påsken i Hemsedal med ski og afterski i brunende sol. Overnatting i hytte eller leilighet på Eventyrgarden. Finn påsketilbud her.

Påskeferie

Påske i Hemsedal.  I Hemsedal Skisenter er påsken er et av vinterens absolutte høydepunkt med ekstra mange arrangement og aktiviteter på programmet. Årets påskeprogrammet starter opp palmehelgen og varer til og med uke 14. Det blir konserter og DJ's på utestedene og utendørs afterski med grilling og god stemning. For barna blir det skiaktiviteter under Valles Påskefest, og for litt større fartsfantaster den spektakulære utforkonkurransen Rally to the Valley fra toppen av Totten 2 ned til Skistua. Turistkontoret i Hemsedal organiserer påskeprogram med mange aktiviteter.   Gravset skiarena - langrenn Fra Huso kan man gå på ski til Gravset Skistadion (ca 5 km), eller 10 minutter/10 km med bil. Gravset er det største utfartsstedet for langrenn. Her er det stor parkeringsplass (parkerings avgift), varmestue med servering i helger og kvelder, toalett og et fint utgangspunkt til forskjellige rundløyper i ulike vanskelighetsgrader og lengder: klassisk, skøytespor, skileikområde og lysløyper (til kl. 23:00). Her lages det kunstsnø så fort det er kald nok om høsten som sikrer tidlig ski fra november. Følg med på oppkjørte langrennsløyper via live GPS tracking. På live gps-oppdatering på skisporet.no, kan du følge med på hvor og når tråkkemaskinen har kjørt løypene - på PC eller app på tlf. På Eventyrgarden - vinteraktiviteter Preparert akebakke på Husotunet. Leie Gapahuken med grill og bålplass på Husofjellet. Leie Laugarstugu med to badestamper og stor badstue på Husotunet. Hundespannkjøring. Bli hentet på Eventyrgarden. Bestill hos Hemsedal Huskies.  Finn overnatting i Hemsedal her:  Onlinebooking her Foto: Nils-Erik Bjørholt  

  • Ferie i Hemsedal

ons 01/11/2017 - 09:58 Les mer

Sommer i Hemsedal

Sommer i Hemsedal. Ferie i Hemsedal. Finn tilbud her.

Sommerferie

Sommer i Hemsedal.  Fjellheimen i Hemsedal venter på å gi deg og dine uforglemmelige opplevelser. Fjell- og sykkelturer, fiske i krystallklart vann og actionfylte aktiviteter som via ferrata, elvesnorkling og downhillsykling. Sommer og høst byr også på flere arrangement som stemningsfull Stølsrock, multisportkonkurransen Aim Challenge og Høstmarked. Hemsedal er en av Norges beste sportsdestinasjoner, og er kåret til Skandinavias beste alpinsted to år på rad. Her får du mange spennende og morsomme sommeropplevelser i fantastisk natur for hele familien. Fjelltur Hemsedal har 41 skiltede og graderte fjellturer for både nybegynnere og de mer fjellvante. «Hemsedal topp 20» er 20 merkede og graderte toppturer og varierer i lengde og vanskelighetsgrad. Sykling  Fra Huso kan du sette deg på sykkelen og ta turen innover flotte fjellveier. Vi anbefaler en tur rundt Storevatn på ca. 25 km. Stopp langs veien og prøv fiskestangen flere steder. Klatring Fjellene som har gitt Hemsedal kallenavnet Skandinavias Alper, er et godt utgangspunkt for klatring. Velg blant klatreaktiviteter uansett erfaring og forkunnskap. Passer for barn og voksne. Kurs i både klatring og sikkerhet. Hemsedal Fjellsport er leverandør av klatreaktiviteter i Hemsedal. Fiske i Hemsedal Fisket i Hemsedal er stort, og dalen er spesielt kjent for sitt fantastiske ørretfiske.  Elvesnorkling Elvesnorkling i Hemsila med våtdrakt, snorkel, masker og flytevest. Man iakttar ørreten i dens rette element, samtidig som man får et lite kick når man "surfer" nedover elven.  Mountain Cart Som første destinasjon i Norge har Hemsedal tilbud om Mountain Cart i Hemsedal skisenter. Mountain Cart er en trygg, morsom og fartsfylt aktivitet som passer for hele familien.  Kano & Kajakk Bor du på Huso er kanoene ved Trolltjernet på Husofjellet til fri bruk. Med Skogshorn i bakgrunnen kan du padle kano eller kajakk på Vannen i Lykkja. Vannen har flere små øyer hvor en kan gå i land, det er mulig å padle gjennom en spennende kanal over til nabovannet Grytetjern. Utleie av kano ved Vannen. Hemsedalskortet. Fordelskort med rabatter og fordeler på aktiviteter sommeren 2019. Alle gjester som overnatter i Hemsedal i to netter eller mer får tildelt kortet gratis. Hemsedalskortet blir utstedt på de ulike overnattingsbedriftene. Hemsedalskortet gir gratis- eller rabatterte aktiviteter. Vær obs på at de ulike aktivitetene har forskjellige åpningstider og lengde på sesongen. Eksempel på Hemsedalskortet.   Finn overnatting i Hemsedal her:  Onlinebooking her Foto: Nils-Erik Bjørholt  

  • Ferie i Hemsedal

tor 02/11/2017 - 09:24 Les mer