Skagahøgdi Skisenter Gol - 18 nedfarter, parkanlegg og kafeteria. 5 km fra Hallingresort hyttepark og leiligheter.

Velkommen til Gol. Bygdebyen i Hallingdal. Rimelig overnatting mellom Oslo og Bergen. Hytter og  leilighet midt i Gol sentrum.

Fantastisk skiområde fra Skagahøgdi Skisenter Gol. Løypenett fra Gol til Ål og Hemsedal. Utgangspunkt 5 km fra Hallingresort hyttepark

Halling Resort - overnatting Gol Hemsedal

Søk og bestill

Vinterpakker i Gol

Ski- og badeweekend

Ski- og badeweekend

Kombiner skiopplevelser og badeland i Gol. Lei en mini-hytte midt i "skibyen". Fra sentrum ser du alpinbakkene i Skagahøgdi Skisenter. På Golsfjellet kan du boltre deg i preparerte langrennsløyper og to alpinsenter. Hemsedal Skisenter er et av Norges største skisentre, - bare 35 minutters biltur fra Gol.

Finn ut mer
Vinterferie

Vinterferie

Vinterferie i Gol og Hemsedal. Bo i rimelige hytter og leiligheter i Gol - ved siden av Tropicana badeland og Pers Hotell. Gol og Golsfjellet har 3 skisentre og milevis med "snille" skiløyper. Hemsedal Skisenter er kun en halv times biltur unna.

Finn ut mer
Påskeferie

Påskeferie

Herlige påskedager på Gol med ski og bading for hele familien. Rimelig påskeferie i hytter og leiligheter ved Tropicana Badeland. Skagahøgdi Skipark med 18 nedfarter, er bare 3 km unna. Flere hundre kilometer med langrennsløyper fra Golsfjellet.

Finn ut mer